Kuninglikus MX1 klassis võitis teise etapi järjest Tanel Leok, külgvankritel olid parimad lätlane Janis Daiders ja eestlane Tanel Kõiv ning quadidel valitsev Euroopa meister Kevin Saar.

MX1 klassis asus avasõidus kvalifikatsiooni kiireim Tanel Leok (Husqvarna, Sõmerpalu MK) juba distantsi alguses sõitjaterivi etteotsa ning suurendas vaikselt järgnevatega vahet ning edestas lõpuks teiseks tulnud lätlast Toms Macuksit (KTM) pea 13 sekundiga. Kolmandana kihutas ruudulise lipu alt läbi Matiss Karro (Husqvarna), kes jäi kaasmaalasest paar sekundit.

Teist sõitu juhtis poole maani Karro, kuid siis sai Leok oma tahtmise ja möödus oma pikaajalisest konkurendist ning kadus lätlaselt eest. Lõpujoonel eraldas kaht esimest ligi 15 sekundit ning kolmandaks tulnud Macuksit ja Leokit juba 40 sekundit.

Kahe sõidu kokkuvõttes võitis etapi Leok Karro ja Macuksi ees, esikuuikusse mahtusid veel Indrek Mägi (Kawasaki, Mägi Racing), Karel Kutsar (KTM, Estonian Express Racing) ja Andero Lusbo (Husqvarna, Kagu MK).

Klassis MX2 võitis mõlemad sõidud kindlalt lätlane Karlis Sabulis. Teisele kohale heitlesid sarnaselt avaetapile Priit Rätsep (Honda, HRC Eesti Racing Team) ja Jörgen-Matthias Talviku (Husqvarna, Pärnu MC). Kui avasõidus suutis Rätsep oma noort konkurenti 0,2 sekundiga edestada, siis teises sõidus oli Talviku kord ise teisena lõpetada ning tänu sellele kuulus talle ka Sabulise järel ja Rätsepa ees teine koht.

125cc klassis oli kummaski sõidus selgelt parim lätlane Mairis Pumpurs (Yamaha), kellele järgnesid mõlemas sõidus eestlased Martin Michelis (KTM, Sõmerpalu MK) ja Romeo Karu )KTM, KTM Racing Estonia).

Külgvankrite esimese sõidu võitsid eestlased Tanel Reesna/Teet Eier (Zabel, Saku MK), kellele järgnes lätlane Janis Daiders, kellel korvis eelmise aasta Eesti meister Tanel Kõiv, kes 2018 sõitis koos teise lätlase Didzis Gorbenkoga. Kolmandana ületasid lõpujoone lätlased Maris Rupeiks/Kaspars Liepins.

Ka teise sõidu alguses hea stardi teinud ja liidriks tõusnud Reesna/ Eier pidid selles võidukihutamises esmalt Daiders/ Kõiv endast mööda laskma ning hiljem tuli neil ka sõit katkestada. Rupeiks/ Liepins olid seekord teised ja avasõidu neljandad Markus Normak/Karl-Albert Kasesalu (AYR-KTM, MK GasGas) kolmandad.

Kokkuvõttes moodustasid esikolmiku Daiders/Kõiv, Rupeiks/Liepins ja Normak/Kasesalu.

Quadide sõitudes käis esikoha lahing paari aasta taguse Euroopa meistri lätlase Edgards Mengelise (Yamaha) ja kahel viimasel hooajal EM-kulla võitnud Kevin Saare (Honda, Pärnu MC) vahel. Kui avasõidus suutis lätlane eestlast napi sekundiga edestada, siis teises sõidus oli selgelt parem Saar, kelle edu lõpujoonel oli Mengelise ees juba üle 20 sekundi. Kahe sõidu tulemusena sai kolmanda koha sõidud neljanda ja kolmandana lõpetanud Valerijs Kuzmins (KTM) Lätist.

Ülejäänud klassides Eesti meistrivõistluste punkte ei jagatud. 85cc klassis oli Sebastian Leok (Husqvarna, Sõmerpalu MK) ainsa eestlasena 11. ja Urmas Heliste (Kawasaki, Kagu MK) esindas Eestit Veteranide klassis, kus talle kuulus 6. koht.

Eesti meistri- ja karikavõistlused jätkuvad 25. mail Tihemetsas, kus võistlevad külgvankrid ja quadid. Soolotsiklite järgmine Eesti EMV/EKV etapp toimub 6. juulil Pärnus, kus võisteldakse lisaks ka Balti ja Läti meistrivõistluste punktidele.