Tanel Leok (Husqvarna, Sõmerpalu MK) oli parim MX A mõlemas stardis ning ka sõitudest tulid esikohad. Avasõidus oli tema ainsaks ohustajaks Karel Kutsar (KTM, Estonian Express Racing), kes jäi Leokist lõpuks ainult napi poole sekundi kaugusele. Kolmandana ületas lõpujoone Andero Lusbo (Husqvarna, Kagu MK), temal kogunes kaotust Leokile juba üle 25 sekundi.
Teises sõidus sai Leok veidi rahulikumalt võtta ja tema edu Kutsari ees oli lõpuks 8 sekundit. Pikalt teisena sõitnud, kuid sõidu lõpus Kutsarile alla vandunud, avasõidu neljas mees, Jan Jakobson (Kawasaki, Sõmerpalu MK) oli seekord kolmas.
Kahe sõidu kokkuvõttes võitis Leok (50 punkti), teine oli Kutsar (44 p) ja kolmas Jakobson, kes kogus võrdselt 38 punkti Lusboga, tema oli nii teises sõidus kui ka kokku neljas.

Harrastajate TOP200 karikavõistluste arvestuse kiireimas MX B klassis võitis etapi Marttin Poljakob (KTM, Kagu MK), kellega võrdselt 237 punkti kogusid temaga koos poodiumile tõusnud Sander Luik (Husqvarna, Pärnu MC) ja Mikk Erm (Kawasaki, Kagu MK). MX C esikolmikusse sõitsid end Janis Kaljas (Honda, Kohila Motospordi Klubi), Kajar Pilv (Honda, Otepää MK) ja Simmo Kikas (Kagu MK). MX D kolm parimat olid Põlvas soomlane Johannes Mikkola, Mattias Graumann (Husqvarna, Pärnu MC) ja Kert Kikkas (Husqvarna, Sõmerpalu MK) ning MX E-s Aron Annerviek (KTM, Pärnu MC), Janno Kuus (Kawasaki) ja Tarvi-Karlos Jens (Yamaha, Kagu MK).

Veteranide nooremas klassis MX V 40+ klassis võitis Eesti karikavõistluste avaetapi lätlane Raivo Freibergs (Yamaha) Tarmo Jaasi-Tamme (KTM, MK K&K) ja Heigo Laureni (Yamaha, SK Yamaha Keskus) ees. Eakamate 50+ arvestuses läksid poodiumikohad kõik külalisvõistlejatele, kui parimaks osutus Janis Mironovs (Husqvarna) Lätist, teine oli soomlane Matti Sipilä ja kolmas venelane Maksim Bublikov (Husqvarna). Parima eestlasena oli Andrus Kiskonen (Husqvarna, Kohila Motospordi Klubi) 5.
Koos veteranidega sõitnud kaunima soo esindajatest oli taas parim hiljuti Tanel Leoki A1M Motorsport tiimiga liitunud Kadri Ehamäe (Husqvarna, RedMoto racing), kellele järgnesid Teele Raja (Honda, HRC Eesti Racing Team) ja Loree Roots (Honda, Pärnu MC).

Kohalikele auhindadele võistelnud külgvankritel võidutsesid Gert Gordejev/Keit Kivaste (Husqvarna, RedMoto racing), kes olid avasõidus Tanel Reesna/Tiit Eieri (Zabel, Saku MK) järel teised, kuid teises võtsid viimatimainitutelt revanši. Kahe sõidu kokkuvõttes olid kolmandad sõitudes samal kohal lõpetanud Siim Mokrik/Villem Saarna (Zabel, Linnamäe MK).

Quadidel võitis esikoha Martin Adamson (Husqvarna, RedMoto Racing), kes jagas sõitude esimesed ja teised kohad Priit Järvlooga (Kawasaki, Sõmerpalu MK), kuid tänu viimase sõidu võidule kuulus esikoht just temale. Sõitudes kolmanda ja neljanda koha saanud Joosep Eesmäe (Honda, Pärnu MC) oli kokku kolmas.

Järgmine TOP200 etapp toimub 18. mail Türil.