Nimelt käis Jürjendal kaks nädalat tagasi doktor Kaspar Rõivassepa juures põlveoperatsioonil. Põlvele tegi ta liiga kuu aega tagasi Tais treenides.

"Meniski rebend. Tehti meniski ektoomia ehk eemaldati katkine osa lateraalsest meniskist," rääkis Jürjendal Delfile ja Eesti Päevalehele. "Taastumine on olnud üsna usin. Sõidan juba ratast ja saan teha kontrollitud jõuharjutusi jalgadele."

Sama vigastuse tõttu pidi Jürjendal loobuma ka 13. aprillil Tondiraba hallis toimunud Duel Fight 3 Eesti vs Hiina võitlusgalast. Järgmist matši tal praegu kokku lepitud pole.

"Taipoksi juurde saan naasta umbes kahe nädala pärast. Teen kõik samm-sammult vähehaaval koormust lisades."

Number One Fight Show korraldajate sõnul Jürjendalile 18. maiks asendust otsima ei hakata. Kodumaistest võitlejatest on korraldajad välja hõiganud veel Maksim Vorovski, Mirkko Moisari, Edvin-Erik Kibuse, Maikel Asturi ja Hendrik Themase.

Täpne fightcard ilmub sotsiaalmeediasse lähipäevil. Üks põnevamaid vastasseise on kindlasti Kibus vs Themas.

2009. aasta Euroopa meister Kibus teeb comeback'i - 2016. aasta septembris rääkis ta Eesti Päevalehele, et vajab võistlemisest pausi: "Viimane piir saabus ühel hommikul, kui ärkasin mõttega, et võiks saada trennis sellise vigastuse, mis mul üldse enam võistelda ei laseks. Mõistsin, et mul on kümme aastat peal olnud võistlusteks valmistumise pinge. Pole kunagi olnud hetke, kui ma ei teaks, millal mul järgmine matš toimub."