Napoli pidas poolfinaali korduskohtumise Perugia vastu ning koduväljakul võeti 1:0 võit. Mängu ainsa värava autoriks oli viiendal lisaminutil Tammik, kirjutab jalgpall.ee. Avakohtumine oli lõppenud 1:1 viigiga, mis tähendas, et Napoli liikus finaali koondskooriga 2:1.

Napoli pidi seejuures viimase veerandtunni mängima vähemuses, sest poolkaitsja Giulia Risina teenis 76. minutil teise kollase kaardi. Tammik, Vlada Kubassova ja Kristina Bannikova said kirja täismängu, Eneli Kutter koosseisu ei kuulunud.

Karikafinaal peetakse 4. mail, kus Napoli vastaseks on Riozzese naiskond.

Pille Raadiku ja Signy Aarna koduklubi Åland United teenis Soome kõrgliiga neljandas voorus 1:0 võidu TPS-i üle. Kohtumise ainuke värav sündis 16. minutil. Raadik tegi kaasa terve kohtumise, Aarna sekkus vahetusest mängu 70. minutil. Liigatabelis hoiab Åland kaheksa punktiga kolmandat kohta. Eespool olevatest võistkondadest jääb Åland maha vastavalt nelja ja ühe punktiga.

Inna Zlidnis ja Ferencvaros alistasid Ungari kõrgliigas tulemusega 6:0 Szent Mihaly. Zlidnis sai kirja 90 minutit. Ferencvaros on juba kindlustanud ka põhihooaja võidu, kui kolm vooru enne lõppu edestatakse lähimat jälitajat 13 punktiga.