Samal ajal kui Kerr on endise telekommentaatorina meediaga suheldes alati avatud ning positiivne, on Westbrook ajakirjanikest teinud enda jaoks vaenlase: reporteritega rääkides on ta sageli väga tõre, ei vasta üldse või palub järgmist küsimust.

Iseäranis terav on Westbrook väljaande The Oklahoman kolumnisti Berry Trameliga, kelle küsimustele keeldub superstaar viimasel ajal sootuks vastamast. Kuigi Westbrook oli Trameli vastu esimest korda oma meelestatust välja näidanud juba 2015. aastal, oli murdepunktiks jaanuarikuine kohtumine Los Angeles Lakersiga, mille Thunder lisaajal kaotas. Sealjuures oli Westbrook normaalaja viimastel sekunditel tabanud kolm üliolulist vabaviset, olles eelnevalt sel hooajal vabaviskejoonel suhteliselt hädas olnud.

"Küsisin temalt, kuidas ta sellisel hetkel enesekindluse leidis, ning ta taas põhimõtteliselt ei vastanud. Naljatasin seepeale, et mitte ainult ei soovi ta rääkida oma eksitud vabavisetest, nüüd ei taha ta rääkida ka sisse läinud vabavisetest," on Tramel hiljem rääkinud. "Seejärel vaatas ta mulle lihtsalt otsa - ta ei tee seda kunagi, kui keegi temalt midagi küsib, seega tähendas see halba. Sellest ajast saati on ta minu küsimuste peale lihtsalt öelnud "järgmine küsimus"."

Trameli sõnul jätkab ta sellest hoolimata Westbrookilt küsimuste küsimist. "Ta on frustreeritud, kuna soovib kõike kontrollida, kaasa arvatud meediat. Aga ajakirjandus ei peaks talle järele andma."

Nüüd on Westbrooki vastu sõna võtnud ka Warriorsi peatreener Kerr, kelle sõnul on selline käitumine NBA-le kahjulik. "Tunnen, et peaksime liigana olema väga ettevaatlikud. Oleme praegu väga heas olukorras, populaarsed - fännid armastavad meie mängu ja kõike selle ümber. Üle kõige meeldib neile aga see ühendus, mis on nende ja mängijate vahele loodud. Ma leian, et Westbrooki tegevus ei ole kindlasti ühestki otsast tervislik dünaamika," sõnas Kerr The Athleticule.

"Sellist asja on alati olnud - mängijad ja ajakirjanikud ei saa alati kõige paremini läbi. Aga oleme olukorras, kus mängijatele on pidevalt ligipääs olemas ja see ongi see, mistõttu saavad pallurid nii palju palka. Seda ei tohi unustada."