Väravatevaese avapoolaja järel viis Liverpooli 57. minutil nurgalöögi järel juhtima Georginio Wijnaldum. 80. minutil tõmbas Sean Morrison (Cardiff) Andrew Robertsoni (Liverpool) särgist ning kohtunik määras penalti, mille James Milner järgmisel minutil ka kindlalt realiseeris.

Arsenal jäi kodustaadionil Crystal Palace'i vastu kaotusseisu juba 17. minutil, mil võrku sahistas Belgia koondislane Christian Benteke. 47. minutil viigistas Mesut Özil 1:1, kuid 61. (Wilfried Zaha) ja 69. minuti (James McArthur) väravad viisid 3:1 juhtima külalismeeskonna. Arsenali kaotusseisu vähendas minimaalseks 77. minutil Pierre-Emerick Aubameyang.

Liverpooli ja Manchester City tiitliheitluses on pikem kõrs hetkel veel City käes, kellel on küll kaks punkti vähem, kui üks mäng varuks. Selle kohtumise peab City ära tuleval kolmapäeval, kui külla minnakse linnarivaal Manchester Unitedile.

Seejärel seisavad Cityl ees veel kohtumised Burnleyga võõrsil, Leicester Cityga kodus ning Brighton & Hove Albioniga võõrsil. Liverpool jätkab liigat reedel kodus Huddersfield Towni vastu, põikab siis 4. mail Newcastle'isse ning lõpetab liigahooaja 12. mail Wolverhamptonit võõrustades.

Tabeliseis: