Tegu oli ühtlasi Moskva CSKA ajaloo esimese Gagarini karikaga. Finaalseeria avamängu võitis Moskva klubi 5:2 ja teise kohtumise 3:0. Ka kolmandas matšis suudeti Avangard nulli peal hoida, kui kirja saadi 2:0 võit. Otsustav neljas kohtumine võideti lisaajal Maksim Mamini tabamusest 3:2, kusjuures CSKA jäi 0:2 kaotusseisu.

CSKA-st sai ühtlasi esimene klubi KHL-is, kes suutis võita nii põhiturniiri kui ka hooaja lõpus Gagarini karika pea kohale tõsta.

"Mängijad olid 100% kohtumiseks valmis. Nad mängisid hästi ja suutsid keskenduda. Võitsime täna, sest ei tahtnud Avangardile enam võimalust jätta," sõnas pärast kohtumist CSKA loots Igor Nikitin. "Suutsime kogu hooaja mängida ühtse meeskonnana. Tundsime juba hooaja alguses, et võime lõpuks KHL-i võita."

Play-off mängude suurimaks väravakütiks kerkis CSKA Mihhail Grigorenko 13 tabamusega, lisaks sai ta kirja kaheksa resultatiivset söötu. Põhiturniiril sai enim resultatiivsuspunkte kirja Peterburi SKA ründaja Nikita Gussev, kes kogus 17 väravat ja 62 tulemuslikku söötu ehk kokku 82 punkti.

Tänavusel hooajal kaks KHL-i põhiturniiri kohtumist Tallinnas pidanud Helsingi Jokerit piirdus läänekonverentsi play-offi avaringiga, kus mängudega 2:4 kaotati Moskva Dinamole.

KHL-i on nüüdseks peetud 11 hooaega, enim tiitleid on kirjas Kaasani AK Barsil (3; 2008, 2009, 2018).