„Pärast pikka ja väsitavat treeningperioodi ei osanud antud võistlusest eriti midagi oodata ega loota. Eesmärgiks oli võidusõitu nautida, saada uusi tutvusi ning vältida kukkumisi. Ilmselgelt olen saavutatud tulemusega rahul. Nautisin sõitu, mudast rada ja suurepärane tulemus motiveerib hooaega sama edukalt jätkama,“ kommenteeris võidukas Steinburg.

Teise koha naine Meier kommenteeris sõitu blogis: "Halva stardi sain. Linnavahel sai vahepeal lõigata osasid kurve, kahjuks minul ei õnnestunud, rahvamassi sees, läksin seal kus olin. Peale 15 km läbimist keeras rada singlile, ikka korralikud minutid sai seal ummikus seistud, Garmin näitas minu liikumise koguajaks lõpuks 3 tundi ja 56 minutit.
Lõpus oli üllatus ka dopingukontrolli näol. Imelikul kombel pole sel aastal veel näiteks xco võistlustel seda olnud. Aga tundub, et peale maratoni, enduro või maantee võistlust mu organism on rohkem valmis 90 ml pissima ja sain kiirelt ühele poole. Raske päev oli. Aga tore oli poodiumile astuda ja väikese raha ümbrikuga koju viia."