825 eurot teeninud Müür näitas terve turniiri vältel talle omast julget ning agressiivset mängu, mida toetas ka suurepärane kaardijooks. Viimase nelja konkurendi elimineerimiseks kulus seejuures kõigest seitse jaotust!

Müüri võib nimetada julgelt üheks Eesti edukaimaks naisteturniiride spetsialistiks, sest nendel on ta säranud juba aastaid. Mullu võitis ta kaks Eesti Naiste Pokkeriliiga live-etappi järjest, 2017. aastal tuli aga Eesti pokkerimeistriks Pot Limit Omaha Hi-Lo mänguformaadis.

Tšempionile järgnesid Leanika Järve ja Maili Tannbaum, kes teenisid vastavalt 560 ja 400 eurot. Ka nemad on tuntud tegijad: Järve võitis näiteks 2017. aastal Paf Live Marine Cup põhiturniiri, Tannbaum tuli aga samal aastal koos Mati Pirniga Eesti meistriks paarismängus.

2428-eurose auhinnafondiga EMV naisteturniiril osales 41 mängijat, mis jäi küll eelmisele kahele aastale napilt alla, kuid siis oli ka osalustasu väiksem. Tiitlivõistlusi korraldava Eesti Turniiripokkeri Föderatsiooni (ETPF) juhatuse liikme Tanel Reisi sõnul moodustasid enamuse mängijatest teada-tuntud tegijad, kes jahtinud tiitleid juba aastaid.

Rahvusvahelise Pokkeriföderatsiooni (IPF) liikmete hulka kuuluv ETPF asutati 2010. aastal ning on iga-aastaste live- ning online-pokkeri Eesti meistrivõistluste läbiviija.