PSG võitis Prantsusmaa kõrgliigas esimesest 29 mängust lausa 26, ent on seejärel kolmest viimasest mängust suutnud vaid ühe punkti koguda. Sealjuures on neil sisuliselt vaid ühte punkti tarvis, et tiitel kindlustada - teisel kohal olevat Lille'i edestatakse 17 punktiga, viimases kuues voorus on veel laual 18 punkti. Võrdsete punktide korral vaadatakse väravate vahet, mis on PSG-l hetkel lausa mäekõrguselt parem.

Tõele au andes selgitab PSG madalseisu nende meeskonna hetkeolukord. Eilsest kohtumisest Nantes'iga jäid erinevatel põhjustel kõrvale nii Neymar, Kylian Mbappe, Edinson Cavani, Angel Di Maria, Marquinhos, Juan Bernat, Thomas Meunier, Thiago Silva kui ka Marco Verratti, mis tähendab, et peatreener Thomas Tuchel pidi platsile saatma sisuliselt teise koosseisu, pingile nimetati võimaliku seitsme vahetusmehe asemel vaid viis.

Omapärase tembuga sai sealjuures hakkama PSG legendaarne väravavaht Gianluigi Buffon, kes tormas ühes olukorras väravast välja ning... avanes äärele! Kui Buffoni kaaslased seejärel palli ära kaotasid, sai tühjaks jäänud väravale Nantes'i mängija keskväljalt ka pealelöögi tehtud, ent see läks napilt üle.

Tabeliseis: