Tänavusel suvel ei ole MM-i ega ka EM-i ning seetõttu on suvist üleminekuturgu silmas pidades eriti tähtsad Meistrite liiga otsustavad matšid. Praeguseks on selge, et suvel saab teoks päris mitu suurt üleminekut. Eelkõige on kõik pilgud pööratud Madridi Reali poole. Ilmselgelt tuli Zinedine Zidane Madridi tagasi teatud lubadustega ja võrreldes varasemaga on tal ka rohkem sõnaõigust üleminekute osas. Nii peavad mitmed mehed justkui prooviesinemisi, et saada suvel Reali pool valituks.

Kõige tõsisem katsumus on ees seismas Manchester Unitedi poolkaitsjal Paul Pogbal. Praeguseks on kõigile selge, et Zidane tahab tuua Pogba Madridi ning Pogba tahab ka ise Madridi minna. Suuremalt jaolt on takistusi kaks. Esiteks tahaks United Prantsusmaa koondislast endale hoida ning teiseks on Pogba kõikuvad esitused Reali juhtkonnas tekitanud küsimärke.

Pogbal on võimalik aga antud asjaosalisi mõjutada. Nimelt kohtub United Meistrite liiga veerandfinaali korduskohtumises võõrsil FC Barcelonaga. Hea esitus Camp Nou'l tõstaks Pogba aktsiaid kõvasti. Ideaalset sooritust on vaja, kuna United tahaks poolkaitsja eest teenida vähemalt 150 miljonit eurot. Real ei ole valmis aga sellist summat maksma, kui nad ei näe midagi briljantset.

Palju on mängus ka teistel

Kataloonias on üht-teist tõestada ka Unitedi 21-aastasel ründajal Marcus Rashfordil. Noore ründaja leping Unitediga kestab veel ainult 12 kuud ning parasjagu käivad läbirääkimised uue kontrahti üle. Samas on Rashfordile silma heitmas just Barcelona, kes otsib asendajat vananevale Luis Suarezele. Seega on Rashfordil võimalik tõusta veelgi võimsamalt Barcelona radarile või teenida hoopis Unitedilt kopsakam leping. Seega peaks mitmel Unitedi mängumehel olema justkui kõvasti lisamotivatsiooni.

Tulevaste säravate lepingute nimel on mängimas veel mitmed teisedki mehed. Sisuliselt püüab pool Amsterdami Ajaxi võistkonda endale tulevaks aastaks kopsakamat kontrahti.

Aina valjemalt hakatakse aga rääkima tõsiasjast, et järgmisel suvel saab leping läbi ka Tottenhami rünnakute ajul Christian Eriksenil. 27-aastane taanlane on samuti Reali radaril. Tema poole peaks Madridi klubi pöörduma olukorras, kus Pogba palkamisest siiski asja ei saa. Nii on Eriksenil omakorda järjekordne tõestamise koht mängus Manchester City'ga.

Seega on seekordsetes lahingutes mängus suured rahad. Teinekord võib suure raha jahtime lõppeda nukralt, kuid mängijate lisamotivatsioonist võib tõusta tulu ka nende praegustele tööandjatele.

Meistrite liiga veerandfinaalid

Teisipäeval

  • Torino Juventus – Amsterdami Ajax (avamäng 1:1)
  • FC Barcelona – Manchester United (avamängu võitis Barcelona 1:0)

Kolmapäeval

  • FC Porto – FC Liverpool (avamängu võitis Liverpool 2:0)
  • Manchester City – Tottenham (avamängu võitis Tottenham 1:0)