Kui eelmises ringis suutis Ajax konkurentsist välja lülitada viimase kolme aasta tšempioni Madridi Reali, võites kordusmängu võõrsil lausa 4:1 (avamäng kaotati 1:2), siis nüüd kukutati Juventus, kes läks kodumängule vastu 1:1 viigiseisult.

Kordusmängu algus ei ennustanud Juventusele midagi halba, sest Portugali koondise täht Cristiano Ronaldo viis itaallased 28. minutil 1:0 ette. Juba kuus minutit hiljem suutis aga Donny van de Beek viigistada ning teise poolaja keskel kandis Ajaxi suur surve uuesti vilja - 19-aastane keskkaitsja Matthijs de Ligt mängis nurgalöögi järel kaks Juventuse kaitsjat üle ja suunas palli peaga väravasse.

Juventus vajas seejärel juba kahte väravat, et konkurentsi jääda, ent hollandlased olid kaitses kindlad ja murdsid end 22-aastase vaheaja järel tugevaimas eurosarjas poolfinaali.

Barcelona otsustas Manchester Unitedi vastu kordusmängu saatuse juba esimese 20 minutiga, kui Lionel Messi lõi kaks väravat. Esimese tabamuse puhul tegi kingituse Ashley Young, kes kaotas vasakul äärel palli ning andis Messile võimaluse karistusala jooneni purjetada ja palli võrku saata. Teise värava puhul eksis rängalt Unitedi puurivaht David De Gea, kes lasi argentiinlase nõrgapoolse löögi oma keha alt väravasse veereda.

Suurt pinget enam mängu ei tekkinudki ning 61. minutil vormistas brasiillane Philippe Coutinho Barcelona 3:0 võidu. Kahe mängu kokkuvõttes oli Kataloonia gigant inglastest üle 4:0.

Kolmapäeva õhtul on kahes ülejäänud veerandfinaali kordusmängus vastamisi Manchester City - Tottenham Hotspur (avamäng 0:1) ja Porto - Liverpool (0:2).