"Kõik läks täpselt nii, nagu plaanis oli. Ta tagus talt jala alt. Paar pauku jäi tehnilisest nokaudist puudu, aga võit oli sellegipoolest ilus," kiitis treener Ringo Tipp õpilast.

Treener tunnistas, et Crista oli esimese nii suure matši eel pisut rohkem närvis kui tavaliselt, kuigi võitlejate tutvustamisel see lavalt kaugemale ei paistnud. "Ütles, et kõhus keeras," muigas Tipp.

"Ootasime, et vastane lendab täiega peale. Ta tundus närviline, aga ehmus esimeses raundis nii ära, et ei olnudki muud teha, kui võit vormistada," lisas treener.

Padule oli see elu esimeseks kikkpoksimatšiks. Kaks aastat on ta tegelenud taipoksiga. Teda on nähtud võistlemas näiteks Eesti Muay Thai Liigal ning Mõisaküla Fightil.

"Ta on võidelnud kogu aeg endast raskemate vastu. Meie tingimus oli, et vastane oleks siin samas kaalus. Selle me ka saime. Tulemust näete ise!" ütles treener Tipp, kelle sõnul jõudis pakkumine Duel Fightil võidelda temani ühe teise matši ärajäämise tõttu. "Olime valmis kiirelt reageerima ja tänu sellele siin olemegi."

Millised on tulevikuplaanid? "Suured plaanid. Vaatame matš matši haaval. Ootame järgmist pakkumist!" lisas Tipp.

Märtsis ilmus ajakirjas Sport lugu noortest võitlussportlastest, kus oma alavalikut põhjendas teiste seas ka Padu: "Paar tuttavat treenisid juba Kondoris. Soovisin enesekaitset õppida ja kuna ma olin alakaaluline, lootsin trenniga lihast ja kaalu juurde saada. Sain kolme kuuga 40 kilo pealt 51 kilo peale, sest trenn oli väga raske ja kõht oli peale trenni kohutavalt tühi. Võitlussport hakkas järjest rohkem huvi pakkuma ja kiirelt tekkis huvi võistlema minna."

"Ma soovin kunagi kindlasti profitasemel treenida ja võistelda maailma parimatega. Muidugi edaspidi sooviksin ikka oma kaalus võistelda. Loodan saada tulevikuks palju häid kogemusi ja võimalusi," lisas ta ajakirjaloos.

Vaata intervjuud Padu ja treeneriga videost ning matši ennast SIIT!