Mõlemad väravad lõi suvel karjääris järgmist sammu teha sooviv brasiillane Liliu. Esimese juba 4., teise 72. minutil. Need olid ka Liliu esimesed väravad sel hooajal, väravasööte on tal kirjas samuti kaks.

Teises tänases mängus sai Paide linnameeskond võõrsil napi 1:0 võidu FC Kuressaare üle. Ainsa värava lõi 223 pealtvaataja ees 58. minutil Henri Välja.

Hiiu staadionil jälgis Kalju - Tammeka heitlust ametlikel andmetel 271 silmapaari.

Intervjuud ETV2 otse-eetrist:

Tartu Tammeka peatreener Kaido Koppel: "Kalju vääris kindlasti võitu, nad olid meist üle. Mäng algas väga raskelt. Kiire värav, jäime suure surve alla. Aegamööda kaevasime end järjest rohkem august välja. Lõppkokkuvõttes oli Kalju parem. Tulime kõige suuremast survest välja, aga ei olnud võitu väärt."

Kalju abitreener Sergei Terehhov: "Väga palju praaki oli lihtsates olukordades, aga suures plaanis oli mäng meie kontrolli all. Õnneks sai ka Liliu oma väravad kirja. Tartu tekitas ohtlikke momente standardolukordadest. Õnneks saime taga nulli hoida ja kolm punkti kirja!"

Kuue vooru järel on Kalju 10 punktiga (3 võitu, 1 viik, 2 kaotust) Levadia (18), Flora (18) ja Paide (13) järel tabelis neljandal positsioonil. Võidu ja viigi kõrvale neljanda kaotuse teeninud Tammeka on 4 punktiga seitsmes. Kuressaare leiab 7 punktiga viiendalt realt.