23-aastane Gasly lõpetas hooaja esimese etapi Austraalias 11. ja teise sõidu Bahreinis kaheksandal kohal. Võrdluseks, meeskonnakaaslane Max Verstappen lõpetas sõidud vastavalt kolmandal ja neljandal kohal.

Gaslyl on käsil teine täispikk hooaeg F1-sarjas, sõites eelmisel aastal Toro Rosso võistkonnas.

"Kui Gasly niimoodi jätkab, poleks Toro Rosso võistkonda naasmine üllatus," sõnas 1997. aasta maailmameister Jacques Villeneuve. "Minevikus on varemgi osad poisid olnud raskustes, kui toimub üleminek väiksemast võistkonnast suuremasse. Inimesed alahindavad seda. Seda saab võrrelda, kui vormel-2 sarja sõitja liitub vormel-1ga. Mõned kohanevad kergemini kui teised."

"Gaslyl ei saa tänavu Helmut Markoga (Red Bulli boss - toim) lihtne olema," jätkas Villeneuve. "Kõik teame, et ta suudab iga viie minuti tagant oma meelt muuta."

Meedias spekuleeritakse, et Gasly siirdumisel Toro Rossosse, võib Red Bulli naasta omakorda venelane Daniil Kvjat. Kvjatil on Red Bulli võistkonnaga ajalugu olemas. Ta siirdus 2015. aastaks Toro Rossost Red Bulli, ent pärast kehvasid tulemusi pidi ta 2016. aasta hooaja keskel Toro Rossosse naasma.