Läänekonverentsis kolmandat kohta hoidev Houston Rockets sai napi kaotuse Oklahoma City Thunderilt, kui alla jäädi 111:112. Rockets võitis avapoolaja 60:51 ning viimase veerandi eel oli nende edu veelgi kasvanud, kui juhiti 93:80. Viimasel veerandal tuli Thunder mängu tagasi ning kohtumise võitja selgus alles viimastel sekunditel, kui 1,8 sekundit enne normaalaja lõppu tabas otsustava kolmese Thunderi pallur Paul George.

Üleplatsimeheks kerkis Rocketsi täht James Harden 39 silmaga, Chris Paul lisas 24 punkti. Võitjate resultatiivseim oli Russel Westbrook 29 punktiga, võidukorvi tabanud George panustas võitu 27 silma.

Viimase sekundi kaotuse pidi vastu võtma ka Los Angeles Lakers, kes tunnistas Portland Trail Blazersi 104:101 paremust. Los Angeles toimunud kohtumisel tabas otsustava viske koos sireeniga Portlandi Maurice Harkless.

Harklessi arvele jäi lõpuks 26 punkti, kaheksa lauapalli ja neli blokki. Enes Kanter sai hakkama kaksikduubliga, visates 22 punkti ja kogudes 16 lauapalli. Lakersi parim oli Kentavious Caldwell-Pope 32 silmaga.

Dallas Mavericksi tähe Dirk Nowitzki lahkumismängus alistas Mavericks 120:109 Phoenix Sunsi. Nowitzki viskas võitjate parimana 30 silma. Ajaloolise saavutusega sai aga hakkama Sunsi mängumees Jamal Crawford, kellest sai vanim mängija, kes visanud NBA-s 50 punkti.

Idakonverentsis hoiab play-off kohast kinni Detroit Pistons, kes suutis tulla välja 20-punktilisest kaotusseisust ja alistada 100:93 Memphis Grizzliese. Ish Smith ja Andrew Drummond tõid võitjate parimana vastavalt 22 ja 20 punkti. Delon Wright ja Bruno Caboclo olid Grizzliese resultatiivseimad 15 silmaga.

Idakonverentsis ongi veel lahtine viimane play-off koht, millel asub hetkel Pistons. Teoreetiline võimalus on veel Charlotte Hornetsil, kellel on üks võit vähem. Mõlemal meeskonnal on aga üks kohtumine veel põhiturniiril pidada.

Läänekonverentsis on kõik edasisaajad selgunud.