Turba mänguringid olid turniiril 72, 74, 69. "Iga võistlusring oli 40 kraadiga ja mängisime igat ringi 5 ja pool tundi. Esimene päev mängisin 72 lööki (raja par). Tegin ainult 3 birdiet, oli veel palju võimalusi mitmel rajal, kuid ei suutnud kahjuks realiseerida. Tegin ka 3 lihtsat bogey, mis tulid kõik avalöögi eksimuste pärast," rääkis Turba.

"Teisel päeval mängisin +2, oli rumalaid vigu täis päev. Tegin 4 birdiet, aga suutsin teha peale 4 bogey ka ühe double bogey kõige lihtsamal par-5 peal. Double bogey tuli ka ühe trahvi pärast.

Viimasel päeval mängisin -3. Raua löök oli parem, kui kõik eelnevad päevad ning suutsin enamus lipu lähedal olnud putid realiseerida, kahjuks jäi väljakule veel kaks kahe meetrist birdie putti aga tundus, et 5 birdiet oli golfijumalal selleks päevaks plaan minuga. 2 bogeyt tulid jällegi avalöögi vigadest.“

Varasemalt on Eestist neli mängijat TOP1000 sekka jõudnud. Kõrgeimale positsioonile on tõusnud Sander Aadusaar (398), kes tänaseks tegutseb profimängijate maailmas. Mark Suursalu parim koht oli 681, Egeti Liivil 850, nemad mõlemad ei ole enam ka WAGR edetabelis aktiivsed. WAGR edetabelis aktiivne olev Mattias Varjun on parimal juhul jõudnud 828. kohale.

Juba täna alustab osa Eesti koondisest teed Hispaaniasse, et osaleda järgmisel nädalal peetaval Euroopa Rahvuste Karikal, mis toimub Sotogrande väljakul. Eesti koondis läheb Hispaaniasse koosseisus Joonas Juan Turba, Carl Hellat, Kevin Christoper Jegers ja Mattias Varjun. Koondise peatreeneri kohusetäitjaks sellel turniiril on Mark Suursalu.