Kaotuste osas on Madridi Reali jaoks olnud kõige kehvemaks hooajaks 1984/85. Toona tuli vastu võtta 19 kaotust. Tol hooajal võitsid nad vähemalt UEFA Cupi. Nüüd jääb näppude vahele ainult klubide MM-i tiitel.

Kui sel hooajal on meeskond kaotanud juba 15 kohtumist, siis viimati saadi nii palju kaotusi hooajal 1993/94.

Reali peatreener Zinedine Zidane üritab ilmselgelt iga hinna eest negatiivset ajalugu vältida, kuid samas mõtleb ta väidetavalt juba uue hooaja peale. Hispaania ja Inglismaa meedia teatel võib Zidane juba käimasoleva hooaja lõpus jätta mitmed staarmängijad pingile istuma ning anda neile sellega mõista, et suvel on aeg lahkumiseks.

Kõige tõenäolisemalt soovib Zidane lahti saada Gareth Bale'ist, Toni Kroosist ja Iscost. Nimetatud kolmikul on kõigil Realiga leping 2022. aastani.

Veel väidetakse, et Zidane'i tulevastest plaanidest võivad kõrvale jääda ka brasiillased Marcelo ja Casemiro. Nüüd pidigi Realis olema küsimus, kuidas suur hulk tähtmängijaid rahaks teha. Loomulikult on eesmärgiks suvel uued mehed asemele tuua.

Tõenäoliselt tuleb Realil suvel uus tööandja leida veel ühele tähtmängijale. Nimelt saab Müncheni Bayernis läbi James Rodrigueze laenuleping. Praegu arvatakse, et Bayern meest endale ei osta ja Rodriguez lendab tagasi Madridi. Seal ootab teda ees aga Zidane, kes ei ole kunagi kolumbialase talendi eriline austaja olnud.