Nii läks ka pärast 18. veebruaril Tondiraba jäähallis toimunud võitlusüritust The League meedias lahti korralik trall, Delfi kommentaariumil viskas lausa katuse pealt. Nimelt peeti tol õhtul esmakordselt Eestis kaheksa mehe turniir, mis tähendab, et turniiri võitja pidi ühe õhtu jooksul astuma ringi kolm korda. Iga matš kestis 3x3 minutit.

Moisar oli selle turniiri ainus eestlane ning üks suurimaid favoriite. Keilast pärit Eesti tuntuim kikkpoksija ei vääratanud ning krooniti võitjaks, auhinnaks 10 000-eurone tšekk, mille ulatas talle The League'i peakorraldaja Kevin Renno, kes paar päeva hiljem oli sunnitud TV3 eetris selgitama, miks siis ikkagi läks "nii", kuid mitte "naa".

Finaalis tuli tal seejuures võidelda ka neljandas raundis, sest kohtunikud ei jõudnud pärast kolmandat raundi üksmeelele, kas parem oli Moisar või leedulane Martynas Jasiunas. Lisaraundi järel kuulutati võitjaks Mirkko.

Delfi fotograaf-videooperaator Jaanus Lensment veetis Moisari kannul kogu õhtu esimesest matšist viimaseni. Nüüd saate teiegi olla tunnistajaks sellele, mis toimub võitlussportlasega lava taga õhtul, milleks ta on nädalaid ja kuid spordisaalis higi valades valmistunud.

Minidok "Mirkko Moisari 10 raundi"

Osalejad:

Mirkko Moisar - võitleja
Rene Raudsepp - treener
Kevin Renno - The League korraldaja ja Mirkko treener
Kasutatud materjalid: Jaanus Lensment, The League