Vigastatud Klavan mängus kaasa ei teinud, Juventuse väravad kanti Leonardo Bonucci ja noore talendi Moise Keani nimele. Eriti emotsionaalne oli sealjuures Keani värav - Elevandiluuranniku juurtega Itaalia koondislane pidi kogu kohtumise vältel taluma Cagliari fännisektorist tulnud rassistlikku sõimu ja ahvihäälitsusi.

Värava järel otsustas Kean seda pisut provokatiivselt tähistada, seistes lihtsalt Cagliari fännitribüüni ette. Võimalik, et Kean sai eeskuju Raheem Sterlingult, kes tähistas pisut sarnaselt hiljuti oma tabamust EM-valikmängus Montenegro vastu.

Cagliari fännide rassistlikud hüüded olid koguni nii suureks probleemiks, et staadioni teadustaja palus valjuhääldi kaudu neil lõpetada - vastasel korral ähvardas mängu pooleli jätmine.

Vahetult pärast kohtumist antud intervjuus tõdes Juventuse kapten Bonucci sealjuures, et olukorras tuleb süü jagada pooleks. "Leian, et selles situatsioonis jaguneb süü 50-50: pool fännidele, pool Keanile, et ta niimoodi väravat tähistas."

Bonucci totakas väljaütlemine põhjustas mõistagi jalgpallimaailmas suure pahameeletormi: Keani toetuseks tulid välja paljud tippjalgpallurid eesotsas Raheem Sterlinguga, Keani ja teist Juventuse eest Cagliari vastu mänginud tumedanahalist meest Blaise Matuidit toetava avaldusega tuli teiste seas välja ka Prantsusmaa jalgpallikoondis, kelle ridades Matuidi möödunud suvel maailmameistriks tuli.

Tippjalgpalluritest avaldasid Keanile toetust veel näiteks ka Paul Pogba ja Mario Balotelli. Kõigi sõnum oli samasugune: mängija ei ole süüdi ning rassistlikku käitumist ei tohi õigustada.

"Süü on 50-50? Kõik, mida selle peale teha saab, on lihtsalt naerda," sõnas Sterling oma Instagrami postituses.

Bonucci soovis hiljem asja siluda ning üritas selgitada, et tema kiiruga antud sõnadest saadi valesti aru.