Green sai trahvi 35 000 USA dollari ulatuses, sest "postitas sotsiaalmeediasse avaldusi, mis seadis kahtluse alla kohtunike aususe". Curryle määrati trahv 25 000 USA dollarit "oma käitumise ja avalike sõnavõttude eest, mis seadsid kahtluse alla kohtunike aususe". Duranti trahv oli 15 000 dollarit "kohtunike töö avaliku kritiseerimise eest".

Warriorsi mängijad ei olnud rahul kohtunike tegevusega Timberwolvesiga kohtumise lõpus. Mängijaid enim häirinud moment juhtus 4,4 sekundit enne kohtumise lõppu, kui Warriors oli 127:130 kaotusseisus. Nimelt tabas Durant kolmese ja samal ajal tegi talle vea vastaste Keita Bates-Diop. Kohtunikud leidsid, et viga tehti enne viset ning seega Duranti kolmest ära ei loetud.

Curry tabas siiski 0,5 sekundit enne lõppu kolmese, mis seisu viigistas. Viimase poole sekundiga vilistati aga Durantile kaitses viga ning Timberwolvesi Karl-Anthony Towns tabas ühe vabaviske, mis tõi Timberwolvesile 131:130 võidu.

Golden State Warriorsi peatreeneri Steve Kerri sõnul trahvid mängijatele üllatusena ei tulnud. "Teame reegleid. Minu mehed teadsid, mis neid ees ootab."