Eesti juunioride koondisesse kuuluvad naistemaadluses Polina Sahno, Tiia -Triin Tomson, Viktoria Vesso ja Marta Pajula. Naistekoondise peatreener on Arvi Aavik.

Vabamaadlejatest on koondises Rainer-Kevin Suuder, Jako Kivimägi, Erik Reinbok, Nikita Tsehhonin ja Kevin Aas. Vabamaadlejate peatreener on Aleksei Hapov.

Kõige rohkem on koondises kreeka-rooma maadlejaid. Koondisesse kuuluvad Jegor Jakovlev, Randel Uibo, Sander Tagu, Edvin Kin, Markos Tadolder, Uku Laik, Kristo Viidas, Ranet Kaljola, Uku Leitham, Andreas Välis ja Richard Karelson. Koondise peatreener on Ivar Kotkas.

Juunioride koondist esitleti Euroopa suurima maadlusvõistluse Tallinn Open - Kristjan Palusalu Noorte Maadlusvõistluse eel, kus läksid vastamisi Lõuna-Aafrika Vabariik ja Eesti. Eesti võitis selle maavõistluse tulemusega 12:5.

Õhtu viimaseks võistluseks oli esimest korda Eestis toimunud naiste maavõistlus, kus kohtusid USA ja koondnimetuse “Lahe Soome lahe” võistkond alla koondunud maadlejad. Viimasesse kuulusid Eesti, Soome ja Peterburi naised. Kohtumise võitis tulemusega 7:3 “Lahe Soome lahe” naiskond.

Laupäeval alustavad Tallinn Openil kreeka-rooma maadlejad. Võistlused algavad Saku suurhallis kell 9. Piletid on müügis Piletilevis ja kohapeal.

Sündmust kaasrahastab Euroopa Regionaalarengu Fond EASi meetme „Rahvusvaheliste spordi- ja kultuurisündmuste toetus“ kaudu.