Kullaheitlus sai lõpplahenduse viimases lasketiirus. Rootsi naiskond juhtis veel viimase laskmine eel 21 sekundiga, kuid Hanna Öberg vajas siis kolme varupadrunit ning norralanna Marte Olsbu Röiseland suutis Norra liidriks tõsta. Fnišis jäi Norrat ja Rootsit lahutama 24,3 sekundit.

Pronksi võitis Ukraina (+35,1), järgnesid Saksamaa (+35,6) ja Venemaa (+43,6).

Eesti püsis pikka aega esikümnes ning sai lõpuks 12. koha (+3.04). Suurepärase sõidu teinud Regina Oja lõpetas avavahetuse kaheksandana, veelgi võimsamalt esinenud Tuuli Tomingas tõstis Eesti teise vahetuse lõpuks lausa kuuendaks. Johanna Talihärm andis ankrunaisele Meril Beilmannile vahetuse üle 9. kohal, kuid viimase etapiga tuli meil taanduda kolm kohta. Eesti nelik vajas kokku 11 varupadrunit.

Peatreener Indrek Tobreluts jäi oma hoolealuste esinemisega väga rahule. "Üllatavalt suur samm edasi. Loomulikult teeme selle nimel iga päev tööd, aga sellist sammu võrreldes eelmise aastaga ei oodanud," sõnas Tobreluts ERRi otse-eetris. "Ilmselt oleme midagi õigesti teinud. Sellest aastast on nii mõndagi kaasa võtta, aga järgmist sammu on oluliselt keerulisem teha. Kevadel on kindlasti palju mõtlemist ja loodan, et järgnevad otsused tulevad õiged."