"Rääkisin temaga eile ja kõndisin temaga koos rada läbi, paar esimest kurvi. Raske on mõista, kui kedagi enam lihtsalt siin ei ole. Olen teda tundnud pikka aega ning ta on olnud sõitjate mees. Loomulikult on kuskil reeglid ja siin oleme meie ning tema peab olema selle keskel," vahendab Ferrari piloodi Sebastian Vetteli sõnu ESPN.

"Ta oli keegi, kellelt võis igal ajal ükskõik mida küsida. Ta uks oli alati avatud ning ta oli lihtsalt väga tore mees. Meie kõigi mõtted - kogu karusselli, kogu vormel ühe perekonna - on praegu temaga."

Lewis Hamilton (Mercedes): "Olin täna (eile - toim) hommikul kurba uudist kuuldes äärmiselt šokeeritud. Minu mõtted ja palved on tema perega. Mida ta on selle spordi jaoks teinud ja palju pühendanud... Ta oli tõesti tugisammas ja spordimaailmas ikooniline kuju. Ta panustas meie jaoks nii palju. Puhaku ta rahus."

Daniel Ricciardo (Renault): "Polnud just parim uudis, millega päeva alustada. Olen ilmselgelt jahmunud. Ta oli meie jaoks alati olemas ning me tegime ta elu raskeks. Me surusime ja tõukasime teda ja panime ta tööle, aga ta tuli meile alati vastu. Sa tundsid alati, et ta on sinu poolt. Ma mäletan oma esimest Austraalia GP-d 2012. aastal. Franz Tost (Toro Rosso tiimipealik) ütles: "Mine ja tutvusta end Charliele uue hooaja puhul, mine ja alusta tutvust hea noodiga." Küll aeg läheb alles kiiresti."