Tänavune hooaeg sai hoogsa alguse juba eelmisel nädalal, kui mitmed üllatustulemused varakult tabeliseisu sassi lõid. Näiteks kaotas hooaja avamängu mulluse Premium liiga aasta kaotuseta läbinud Nõmme Kalju, kes jäi koduplatsil 0:2 alla Paide Linnameeskonnale.

Kalju loodab nüüd punktiarve avada pühapäeval, kui neid võtab Maardus vastu kohalik Linnameeskond, kes alustas Premium liigas samuti edukalt, olles Tartu Tammeka vastu veel viimase hetkeni kinni võidus, kuid leppides siiski viimase minuti penalti tõttu 2:2 viigiga.

Kindlasti saab huvitav olema ka Lõuna-Eesti mõõduvõtt, kui laupäeval kell 13.00 kohtuvad Viljandis sealne Tulevik ja Tartu Tammeka, kes mõlemad oma hooaja esimest võitu jahivad. Samal ajal saab Saaremaal avavile ka Kuressaare ja Levadia matš - kui Kuressaare tegi avamängus väärtusliku 0:0 viigi Narva Transiga, siis Levadia alistas nädal tagasi 5:1 Tallinna Kalevi. Kahtlemata sõidab Levadia ka Kuressaarde võidumõtetega, kuid oma sõna soovib sekka öelda ka kodumeeskond, kes juba mullu suvel tiitlipretendendilt kodus 1:1 viigi näpistas.

Kas Paide šokeerib järgmist tiitlipretendenti?

Laupäeval kell 16.00 võib pealinnas näha Tallinna Kalevi ja Narva Transi duelli. Mõlemad tiimid on kahe hooaja vahel omajagu koosseisu muutnud, kuid favoriidina tuleb Tallinnasse Narva, kes mullu neljast omavahelisest mängust kolm võita suutis. Kindlasti jahib oma hooaja esimesi punkte ka Kalev, kes koduseinte toel Aleksandr Dmitrijevi peatreenerikarjääri esimesed punktid tabelisse kirjutada loodab. Enesekindlust peaks neile sisendama ka juba varasemalt mainitud Narva ja Kuressaare väravateta viik.

Vooru keskseim kohtumine algab aga pühapäeval kell 13.00, kui valitsevat meistrit Nõmme Kaljut šokeerinud Paide Linnameeskond läheb koduplatsil võtma järjekordse tiitlipretendendi FC Flora skalpi. Kui kaks tiimi viimati omavahel Paides kohtusid, sai publik näha kuute väravat ja 3:3 viiki. Kuidas läheb seekord, selgub juba pühapäeva lõunal. Kohtumisele peaks tabeliseisu kõrval intriigi lisama ka fakt, et Paide särgis jooksevad väljakule mitmed endised florakad, kellest Mait Toom alles kahe hooaja vahel Flora värvid Paide vastu vahetas.

Kõik 2. vooru mängud:
16. märts kell 13.00 Viljandi JK Tulevik – Tartu JK Tammeka (otsepilt Soccernet.ee)
16. märts kell 13.00 FC Kuressaare - Tallinna FCI Levadia (otsepilt jalgpall.ee)
16. märts kell 16.00 JK Tallinna Kalev - JK Narva Trans (otsepilt ETV+)
17. märts kell 13.00 Paide Linnameeskond - Tallinna FC Flora (otsepilt Soccernet.ee)
17. märts kell 15.00 Maardu Linnameeskond– Nõmme Kalju FC (otsepilt ETV2)