Võõrustajad alustasid kohtumist teravamalt, kui ei lastud TALTECH-i esimesed üheksa minutit juhtima. Toomas Raadiku, Levi Martin Giese'i ning Jaan Puideti punktide toel siiski avaveerand 20:16 võideti. Lätlased panid järgmise kümne minuti jooksul aga surve peale. Alustuseks tehti 10:3 spurt ja seisult 31:30 visati veel kaheksa vastuseta punkti.

Poolajalt tulles tegi TALTECH omakorda 7:2 spurdi ning 5.40 möödudes oli kaotusseis 45:49. Raadiku lähiviskest vähenes viimaseks neljandikuks vahe vaid kolmele silmale. Giese'i kaugviskest haaras TALTECH 59:56 eduseisu, kuid tasavägine heitlus jätkus. Korra õnnestus Läti Ülikool jätta juba seitsme punkti kaugusele, aga 2.27 enne lõppu oli seis 71:71 viigis. Giese'i viie järjestikuse punkti toel juhtis TALTECH 1.17 enne lõpuvilet 76:73, ent kodumeeskond polnud lõppsõna öelnud. Janis Gertnersi ning Renars Birkansi visetest asusid lätlased 77:76 juhtima, Gregor Arbet eksis kaugelt ja vabaviskejoonele saadeti Linards Jaunzems. Läti Ülikooli üks liidritest tõi omadele punkti juurde, Arbet ei tabanud vajalikul hetkel taas kaugviset ning TALTECH pidi seega valusa kaotuse vastu võtma.

Linards Jaunzems viskas Läti Ülikooli parimana 30 punkti. Karlis Zunda lisas 24 silma, Renars Birkansi nimele jäi 9 punkti ning Rendijs Feikners sai kirja 8 punkti.

TALTECH-i poolelt tõi Levi Martin Giese 27 punkti. Toomas Raadiku arvele jäi 14 silma ja 8 lauapalli ning Jaan Puidet lisas 11 punkti.

OlyBet Eesti-Läti Korvpalliliiga jätkub kolmapäeval, 13. märtsil koguni viie mänguga. Eesti klubide omavahelises kohtumises võõrustab AVIS UTILITAS Rapla BC Kalev/Cramot ning Läti tiimidest lähevad vastamisi Riia VEF ja VALMIERA GLASS VIA. Tartu Ülikooli meeskond võtab vastu Läti Ülikooli ja TALTECH-ile sõidab külla Jekabpils/SMScredit.lv. BK Liepaja on mängimas Tallinna Kalev/TLÜ-ga.