Tomingas eksis tiirudes kokku kahel korral ning kaotust võitjale kogunes lõpuks 3.52,9. Teise eestlasena stardis olnud Johanna Talihärm lõpetas 34. kohal, trahviringe kogunes kuus. Herrmannile kaotas ta 4.35,5.

Herrmannile tõi võidu viimane püstitiir, kus tal õnnestus kõik märgid alla lasta. Enne viimast tiiru oli liider rootslanna Mona Brorsson, kes aga eksis neljal korral ning sai lõpuks seitsmenda koha, kaotades sakslannale 1.47,2.

Põnevas finišiheitluses teenis hõbeda norralanna Tiril Eckhoff, kes edestas sakslannat Laura Dahlmeierit 0,2 sekundiga.

"Sõitsin okeilt, aga lasketiirus tuli eksimusi palju. Tuul oli huvitav ja muutlik isegi laskmise ajal, pidin parandusi tegema laskmise ajal. Täielikult rahule ei saa jääda, aga pettunud pole ka põhjust olla," võttis Talihärm ERR-i vahendusel oma sõidu kokku.

"Juba soojenduse all oli tunne, et täna head nahka ei tule. Mul hakkasid jalakrambid ka sõidu ajal tulema, seega olen väga õnnelik, et lõpuni jõudsin," rääkis Tomingas ERR-ile.
ENNE SÕITU:

Talihärm pääseb rajale sprindi maailmameistriks kroonitud Slovakkia esindajast Anastassija Kuzminast täpselt minut hiljem. Tomingase stardinumber on 50 ning tema saab stardi 2 minutit ja 11 sekundit pärast Kuzminad.

Kuzminad hakkavad jälitama norralanna Ingrid Landmark Tandrevold (+0.10), sakslanna Laura Dahlmeier (+0.13) ning rootslannad Hanna Öberg (+0.13) ja Mona Brorsson (+0.22).