Bogut tuli 2015. aastal Warriorsiga NBA meistriks, aga kuulus ka meeskonda, kes järgmisel aastal finaalis dramaatiliselt Cleveland Cavaliersile alla jäi. Pärast seda vahetati ta Dallas Mavericksi ridadesse, kuid vigastustest räsitud hooaja jooksul ta meeskonda väga palju mõjutada ei suutnud ning 2017. aasta jaanuaris vahetati ta omakorda Philadelphia 76ersisse, kes austraallase teenetest sootuks loobus.

2017. aasta märtsis sõlmis ta lepingu Cavaliersiga, kellele ta eelmisel hooajal finaalis oli alla jäänud, kuid tema periood seal jäi lühikeseks: ta oli esimest mängu uue tiimi eest jõudnud mängida 56 sekundit, kui korvialuses võitluses halvasti kukkus ning jalaluu murdis.

Hooaega 2017-18 alustas ta Los Angeles Lakersis, kuid ka Lakers loobus poole hooaja pealt tema teenetest, misjärel mees tagasi kodumaale kolis ning Sydney Kingsiga liitus. Kingsi eest mängides valiti Bogut Austraalia liiga kõige väärtuslikumaks mängijaks.

Nüüd on 34-aastane Bogut aga tagasi NBA-s ning naaseb Warriorsi ridadesse - kõigi eelduste kohaselt ei saa tema roll olema väga suur. Mänguminuteid ei pruugi tulla palju, kuid oma kogemuste ning kaitsemänguga peaks ta siiski Warriorsi pisut aitama.