Meie ratsanikud saavutasid võistlusel küll mitmeid auhinnalisi kohti, kuid need tulid pigem väiksemates sõitudes. Suure ringi tulemused jäid seekord tagasihoidlikumaks ja nii kvalifitseerusid pühapäevasesse GP-sõitu viiest Eesti takistussõitjast Kullo Kender ja Rein Pill.

Grand prix’ võistlusklassi oli end üles andnud 50 võistluspaari. Meie paaridest esimesena startisid Pill ja Alfons Ra, kes tegid puhta sõidu, kuid kahjuks said kirja ühe karistuspuntki ületatud normiaja eest. Selles parkuuris oli normiajas püsimisega raskusi väga paljudel paaridel. Kenderil ja Artasel lipsas kahjuks maha kaks latti ning ka normiaja eest saadi lisaks üks karistuspunkt. Nii jäi eestlaste parimaks tulemuseks siin sõidus Reinu ja Alfonsi 8. koht. Ümberhüpetele pääses lõpuks 4 sportlast ja võidu võttis nende seast meilegi väga tuttav poolakas Wojciech Wojcianiec hobusel Cassio Melloni.

Võistlus Krakovis algas aga juba neljapäeval. Päeva parima tulemuse tegi 140 cm parkuuris Kullo Kender Artasel, kes lõpetasid puhtus-kiirus parkuuri 6. kohaga 73 osaleja seas. 130 cm kõrguses sõidus oli osalejaid lausa 115, nii ka auhinnalisi kohti palju. Parim eestlane puhta sõiduga oli Gunnar Klettenberg hobusel B Captain Norman, saades 26. koha.

Reedel alustasid Kullo ja Striga võiduga 130 cm parkuuris, samas sõidus olid Hanno Ellermann ja Jacoba Stud Fumosa puhta sõiduga 21. kohal ning Klettenberg Captain Normaniga 31. kohal. Sõidus osales 139 võistluspaari. 145 cm kõrguses suure ringi LR sõidus meie sportlastel õnne ei olnud. Eestlastest parima tulemuse tegid Rein Pill ja Alfons Ra, kes lõpetasid sõidu 8 kp-ga.

Laupäev algas 120 cm kahefaasilise väikese ringi sõiduga, kus Kullo ja Charlotte Dundas olid 9. kohal. 135 cm oli samuti parim Kullo, seekord hobusega Striga, saades kõrge teise koha kahefaasilises parkuuris 60 osaleja seas.

Pühapäeval võistlesid takistussõitjad veel 125 cm kahefaasilises parkuuris, kus olid auhinnalisel kohal Tiit Kivisild hobustega Haloubet (9.) ja Don Kide (12.), Kullo Kender hobusega Charlotte Dundas (10.) ning Rein Pill hobusega Happygirl G (11.).