Liverpool vajanuks võitu, et eile võõrsil 1:0 Bournemouthi alistanud Cityt selle nädala lõpuks edestada, kuid Jürgen Kloppi hoolealused võõrsil sihile ei jõudnud.

Detsembris oli Liverpooli derbi Anfieldi staadionil lõppenud Kloppi meeskonna dramaatilise võiduga, kui Evertoni väravavahi Jordan Pickfordi prohmaka karistas 96. minutil ära Divock Origi. Seekord päästis Pickford meeskonna imetõrjega – avapoolajal pommitas teda Mohamed Salah, kellelt pärast poolajapausi võttis oskuslikult viimasel hetkel palli jalalt Michael Keane.

Alles kolmapäeval Watfordi 5:0 purustanud Liverpool lõi ka täna oluliselt rohkem võimalusi ning nende puurivahil Alissonil tuli efektselt sukelduda vaid Dominic Calvert-Lewini pealöögi järele.

Manchester City edestab Liverpooli nüüd liigatabelis ühe punktiga, kui hooaja lõpuni jääb veel üheksa mängu. Everton on kümnes. Tegemist oli Liverpooli esimese mänguga pärast 7. detsembrit, mida nad ei saanud alustada tabeliliidrina (arvestades hetki, mil neil oli Manchester Cityga peetud võrdselt arv kohtumisi).

Järgmises voorus võtab Manchester City 9. märtsil kodus vastu Watfordi ning Liverpool võõrustab päev hiljem Burnleyt.