Norra võidukasse nelikusse kuulusid Espen Björnstad, Jan Schmid, Jörgen Graabak ja Jarl Magnus Riiber. Suusahüppevooru järel hoidis Norra kolmandat kohta. Esikohal startis suusarajale Austria koondis koosseisus Bernhard Gruber, Mario Seidl, Franz-Josef Rehrl ja Lukas Klapfer. Number kahe alt pääses rajale Jaapani meeskond (Go Yamamoto, Yoshito Watabe, Hideaki Nagai, Akito Watabe) ja nelja alt lõpuks teiseks tõusnud Saksamaa (Johannes Rydzek, Eric Frenzel, Fabian Riessle, Vinzenz Geiger), vahendab ERR Sport.

Kolmandast vahetusest tulid koos Norra, Saksamaa ja Austria ning oli selge, et võitja selgitatakse just selle trio seast, kuna ülejäänud võistkonnad kaotasid neile juba rohkem kui minutiga. Finišis näitas kõige paremat minekut paar päeva tagasi esmakordselt individuaalselt maailmameistriks kroonitud ja tänavu juba MK-sarja üldvõidu kindlustanud Riiber. Geiger kindlustas Saksamaale hõbemedali ning kolmandaks jäetud Klapfer ja Austria pidid leppima kõige kahvatumat värvi autasuga.

Erinevate suusaalade medatabelis hoiab esikohta Norra, kellel on võidetud 12 kulda. Teisel kohal on Saksamaa viie kullaga, kolmandal Rootsi kahega ning neljandal Poola ühe kuldmedaliga.