Eilse õhtu suurimaks vahetustehinguks on Toronto Raptorsi ja Memphis Grizzliese diil, mille tagajärjel vahetavad kohad eurooplastest tsentrid Jonas Valanciunas ja Marc Gasol. Mõlema mehe jaoks tähistab see sealjuures pika ajastu lõppu: Valanciunas oli Raptorsis mänginud alates 2012. aastast, 34-aastane Gasol oli Grizzliese nägu aga juba alates 2008. aastast. Mõlema korvialuse jõu jaoks on see alles karjääri esimene meeskonnavahetus NBA-s.

Lisaks Valanciunasele saatis Raptors Grizzliesele veel ka Delon Wrighti, C.J. Milesi ja 2024. aasta teise ringi draftivaliku. Memphis soovis tegelikult üleminekuaknas lahti saada ka teisest oma veteranist Mike Conleyst, et noorte meestega taas tiim üles ehitada, kuid Conleyle ei leitud sobivat kosilast.

Korvialuses osakonnas tegi Raptors veel ühe liigutuse, kui saatis Brooklyn Netsi varutsentri Greg Monroe.

Päris viimasel tunnil sai ka selgeks, et Philadelphia 76ers on vahetanud 2017. aastal drafti esimese valikuna võetud Markelle Fultzi Orlando Magicusse, saades vastu Jonathon Simmonsi ning draftivalikuid. Suure potentsiaaliga Fultz on hädas olnud viskeliigutusega, mille põhjuseks usutakse olevat õlanärviprobleem.

Eurooplastest vahetas meeskonda ka Nikola Mirotic, kes vahetati New Orleans Pelicansist Milwaukee Bucksi. Vastupidise teekonna võtavad ette Jason Smith, Stanley Johnson ja neli teise ringi draftivalikut.

Pikalt Anthony Davist jahtinud Lakers superstaari endale ei saanud, aga vahetas endale linnarivaali Clippersi ridadest viskava tsentri Mike Muscala, kelle vastu anti Michael Beasley ja Ivica Zubac.

Clippers tegi ühe tehingu veel, andes Memphis Grizzliesele kaitsva suunitlusega tagamehe Avery Bradley, saades vastu JaMychal Greeni ja Garrett Temple'i.