Kui paar päeva tagasi sattusid osad mängijad pärast Golden State Warriorsilt saadud kaotust sõnavahetusse peatreeneri Luke Waltoniga, siis tänaöises kaotusmängus Indiana Pacersi vastu oli ka platsil näha, et kõik kohe üldse mitte ei klapi. Lisaks sellele, et ilma vigastatud liidri Victor Oladipota mänginud meeskonnalt saadi lausa 42-punktiline kolakas, oldi platsil selgelt loiud, üksteise vastu vaat et vaenulikud ja lihtsalt kehvad.

Heaks näiteks võib tuua olukorra viimasest veerandajast, kus Lance Stephenson ja Moritz Wagner kahekesi lauapalli järele hüppasid, üksteisega ei suhelnud ning kokku põrkamise järel palli sootuks ära kaotasid. Pikali jäänud Wagnerit ei tulnud sealjuures ükski tiimikaaslane isegi püsti aitama, kuigi see peaks olema iga korvpallimeeskonna puhul enesestmõistetav - Stephenson kõndis näiteks lihtsalt mossitades minema.

Lisaks ei jäänud ka Pacersi fännid Lakersi mängijate mõnitamisega hätta - vabavisete ajal skandeeriti nii Brandon Ingramile kui Kyle Kuzmale "LeBron vahetab su meeskonnast minema", JaVale McGeele aga, et "sa ei ole vahetamist väärt".

Ilmselt ei tasu sisekliima nurjumise põhjuseid väga kaugelt otsida - viimase nädala jooksul on väga tugevalt käinud jutud sellest, kuidas Lakers soovib enne homset vahetustehingute akna lõppu meeskonda tuua New Orleans Pelicansist lahkuda soovivat Anthony Davist. Suhteliselt avalikult on levinud isegi erinevad pakkumised, mida Lakers Pelicansile teinud on - mõned neist on sisaldanud vaat et kõiki tiimi noormängijaid eesotsas Brandon Ingrami, Kyle Kuzma ja Lonzo Balliga, samuti on võimalik, et pakkumisse lisatakse ka mõned kogenumad mängijad.

Lakers tegi sealjuures ühe vahetustehingu meie aja järgi ööl vastu tänast ära - ukrainlane Svjatoslav Mihhailjuk saadeti Detroit Pistonsisse, vastu saadi Reggie Bullock.