Kamarat kahtlustatakse kehavigastuste tekitamises ja varalise kahju põhjustamises, kirjutab Inglise meedia, sealjuures ei mainita, kellega Kamara sedavõrd tõsisesse konflikti sattus.

"Politsei kutsuti esmaspäeval kell 17 kakluse tõttu," kirjeldas Metropolitan Police oma avalduses. "Vahistati üks kahekümnendates eluaastates mees kahtlustusega kehaliste vigastuste ja varalise kahju põhjustamises. Mees võeti vahi alla ning uurimine jätkub."

Fulham kiitis omapoolses teates politsei tegutsemist ning märkis, et kõnealune isik, kes vahistati, on klubi poolt saanud tähtajatu keelu treeningkompleksi ilmuda ning klubiga seotud tegevustes osaleda.

23-aastase prantslase jaoks ei ole see sealjuures esimene kord sel aastal treeningul kakelda: pisut üle nädala aja tagasi sattus ta joogasessiooni ajal tõsisesse möllu serblasest ründaja Aleksandar Mitrovićiga.

Võimalik, et üheks vastuolude põhjuseks oli 29. detsembri kohtumises Huddersfieldiga juhtunu: Fulham teenis seal penalti ning tiimi poolt lööjaks valitud Aleksandar Mitrović valmistus trahvilööki realiseerima, kuid Kamara haaras palli hoopis endale ning oskas seejärel penaltipunktil eksida.