"Ma ei ole vanaisaga veel rääkinud. Arvan, et ta on siin. Näen teda ilmselt hiljem. Kindlasti on see minu jaoks eriline aeg," rääkis kolmekordne olümpiavõitja ja mullune MK-sarja üldvõitja. "Mulle meeldivad need rajad. Tulin siin ju kaks aastat tagasi esimest korda etapivõidule. Väga lahe on seda korrata."

Klaebole meeldib, et Tehvandi rajal ei saa end kordagi lõdvaks lasta. "Tipust finišisse on päris suur laskumine, mis tähendab, et tippu jõudes ei tohi sa liiga väsinud olla. See distsiplineerib sind terveks rajaks pingutama. Pead olema kogu aeg kiire," sõnas ta.

Klaebol oli aega enne finišit veel selja taha vaadata.

Soome ajakirjanikud üritasid Klaebolt pinnida, kus norralased enne 17. veebruari algavaid Seefeldi maailmameistrivõistlusi viimase ettevalmistuslaagri teevad. Klaebo jättis nad aga pika ninaga: "Ma ei tea veel, see on küllaltki individuaalne. Peate seda kõigilt eraldi küsima. Koondisel on ilmselt mingi plaan, aga me ei tea, kus see toimub."

Tehvandi radu kiitis ka naiste finaali võitja Maiken Caspersen Falla: "Rada on hea. Mõned keerulised kurvid. Kui nii kiirelt staadionile laskud, pead olema kogu aeg keskendunud. Finiš on väga tihe, pead võitlema lõpuni välja. Ma otseselt ei kartnud kukkuda, sest tavaliselt ma seda ei tee - kui juhtub, siis juhtub, parem kui ei juhtu. Ma loodan, et see oli mu hooaja pöördepunkt. Hooaeg on alanud raskelt. Poodiumi kõrgeimal astmel seismine tähendab mulle palju."