Esimesena tõi Joshua välja Jack Johnsoni, kellest sai läbi aegade esimene mustanahaline raskekaalu maailmameister. "Jack Johnson, sest ta suutis sellisel ajastul üle saada kõikidest raskustest, mis tegi temast parima poksija."

Teise poksijana nimetas Joshua legendaarse Muhammad Ali. "Ali poksis Ameerikas siis, kui toimus liikumine inimõiguste eest," jätkas Joshua. "Ali kasutas ära enda kuulsust, et rääkida muredest ja probleemidest, mida mustanahalised kogesid, laiemale ühiskonnale, et aidata kaasa maailma parandamisele. Temast sai legend ja tõeline spordi ikoon."

"Kolmandana tooksin välja Mike Tysoni," lisas Joshua. "Lugesin raamatut Tysonist. Ta oli noor mees Brooklynist, kes juba varakult pidi probleemidega silmitsi seisma."

Joshua sõnas veel, et Tysoni aitas oma iseloomuga kaasa kõvasti Joshua enda arengule. "Mõistsin, et kui suudan mõelda nagu tšempion, võibki minust saada tšempion."

Anthony Joshua on karjääri jooksul võitnud kõik senised 22 kohtumist ning tema valduses on WBA, WBO, IBF-i ja IBO meistrivööd.