Mitu aastat järjest on neid kindaid enda käes hoidnud Mihkel Aksalu, aasta viimases mängus seisis postide vahel aga Sergei Lepmets, kes sai ülesannetega hästi hakkama.

"Aasta lõppes nii, et esiväravavahi kindad olid Sergei Lepmetsa käes," ütles Poom Soccernet.ee-le.

"Ta tegi väga hea mängu võidumängus Kreeka vastu ja võib öelda, et mingisugune trumpkaart on tema käes, aga loomulikult on järgmiste mängudeni pikk aeg minna. Eks me jälgime kõiki väravavahte, kes meil seal A-koondise ringis on," kommenteeris 120-kordne internatsionaal väravavahtide seisu.

"On teada, et Sergei Lepmetsal on kehtiv leping Levadiaga ja Mihkel Aksalul Seinäjokiga. Aga Marko Meerits peab leidma endale kiiresti uue koduklubi ja loodetavasti saab mängida," jätkas Poom. "Sama seis on ka Matvei Igoneni ja Andreas Vaiklaga, kellel on küll kehtiv leping Norra liigas, aga kes said väga vähe mänguaega lõppeval aastal. Loodetavasti saavad nad uuel hooajal rohkem näidata enda kvaliteeti ja taset, et oleks meil selline hea probleem valida, kes väravapostide vahel seisab. Aga ma arvan, et seis on põnev Eesti väravavahtide osakonnas ja konkurents on vaid tervitatav.”