Eestist sõitis sarja täishooaja kaasa viis sportlast. SKI Ladies GP1 klassis esindavad Eestit Kätriin Nilbe ja Jasmiin Üpraus, SKI GP1 klassis Marten Männi ja Markus Lutsokert, Runabout GP1 klassis Anton Pankratov.

Täna toimusid võistlusel vabatreeningud ja ajasõidud. Vabatreeningutel näitasid kõik Eesti sõitjad head minekut. Ajasõidus sai parima tulemuse Jasmiin Üpraus, kes oli ajasõidu teine ja stardib homme esimesse võistlussõitu paremuselt teiselt stardipositsioonilt.

Jasmiin võttis päeva kokku järgmiselt: „Tänane oli väga vajalik järgnevateks võistlussõitudeks. Treeningutel sõitsin kogu päeva naiste parima aja ja õhtune ajasõit läks ka igati korda, võitsin esimese kvalifikatsiooni ja teises kvalifikatsioonis suutsin hoolimata paarist apsust tugeva teise aja sõita. Kokkuvõttes jäin ma väga rahule ja ootan homset päeva!“

Kätriin Nilbe oli ajasõidus kümnes.

SKI GP1 klassis tõrkus täna tehnika meie mõlemal sõitjal. Kvalifikatsioonis oli Marten Männi 16. ja Markus Lutsokert 18.

Runabout GP1 kvalifikatsioonis sõitis tubli viienda koha välja Anton Pankratov. „Jett liigub hästi, probleeme ei olnud. Homseks võistlussõiduks on tehnika valmis. Endal on ka tunne päris hea, püüan homme head sõidud teha. Ajasõit oleks võinud veel paremini minna, aga viimasele ringile minnes sai aeg otsa,“ kommenteeris Anton.

Homme sõidetakse esimesed kaks sõitu ja reedel kolmas sõit. Meie sportlastele saab kaasa elada otseülekandes ametlikul kodulehel www.aquabike.net, kus esimene sõit algab Eesti aja järgi kell 8.00 ja teine sõit kell 13.00. Reedese viimase sõidu algus on kell 12.00.