Tartlannad ei saanud kuidagi hakkama Annika Kösteri pidurdamisega. Kogenud ääremängija viskas väga hea protsendiga 35 punkti, võttis 16 lauapalli ja tegi 7 vaheltlõiget. Tema visked väljakult 14/18, kaugvisked sealjuures 4/6.

Birgit Piibur lisas võitjatele 17 punkti ja 8 korvisöötu, Sofia Kosareva panustas 12 punkti ja 7 vaheltlõiget.

Tartu naiskonna resultatiivseim oli 16 punktiga Sandra Reinvald, Anna Gret Asi lisas 13 ja Maria Metsaorg 9 punkti.

Mõlema naiskonna peatreenerite kommentaarid basket.ee lehelt.

"Meil on olnud väga mängutihe kuu ja lähem samamoodi ka edasi. Ehk veidi paha öelda, aga meie fookus oli tegelikult eilsel ühisliiga kohtumisel ja selle võit oli meie jaoks esmatähtis. Tänane finaal ei olnud eesmärk omaette, vaid pigem lihtsalt vormistamise küsimus. Peame omalt poolt vabandama publiku ees, et ei saanud end täna parimast küljest näidata, kuid eilne suur koormus tegi oma töö. Tartu pingutas küll toredasti, aga tõepoolest, meie fookus on pigem olnud mujal," võttis kohtumise kokku Tallinna Ülikooli peatreener Janne Schasmin.

Tartu Ülikool/Kalevi loots Kaire Asi tõdes, et tänane kohtumine millegagi ei üllatanud. "Meil olid omad plaanid ja nende õnnestumine jäi peamiselt pidama selle taha, et mängijatel oleks võinud endasse veidi rohkem usku olla. Võistkonna noored arvasid mängule tulles, et saame ikka väga suure paki ja kas on mõtet üldse mängima tullagi. Neile näitas tänane õigesti, et eneseusku on vaja ja kui oma ära teha, saab iga satsiga mängida. Kohati ajasime väljakul asja liiga keeruliseks ning tuli sisse ka palju rumalaid pallikaotusi, aga üldkokkuvõttes jäi täitsa okei tunne sisse. Üllatada täna ei suutnud, aga natuke oma plaane järgida ikka."