Telekanali BT Sports stuudioekspert, endine Unitedi mängija Paul Scholes nimetas "punaste" esitust 1:0 võidumängus šveitslaste Berni Young Boysi vastu kohutavaks. Mourinhol oli inglasele sarkastiline vastus varuks: "Las ma saadan oma armustajatele sõnumi. Ma mängin Meistrite liigat 14 aastat ja pääsen edasi 14 korda. Kaks aastat, mil ma Meistrite liigat ei mänginud, võitsin ma kaks korda Euroopa liiga."

Võidu tõi Manchester Unitedile Marouane Fellaini värav alles 91. minutil. Kokku tegid Mourinho hoolealused 22 pealelööki "noorte poiste" 11 vastu ja hoidsid palli 61 protsenti mänguajast.

Mourinho tähistas väravat raevukalt. Ta andis esmalt veepudelitele jalaga, võttis siis need kätte ja virutas täiest jõust vastu maad.

Mõni hetk varem oli ta kommentaatorite hambusse sattunud pahameele väljendamise eest Marcus Rashfordi luhta läinud värava järel, raputades pead ja käsi. Selle peale ütles teine ekspert Gary Lineker: "Kui ma oleksin sellist reaktsiooni oma treenerilt näinud, läinuksin ma marru."

Mourinhol oli ka Linekerile vastus olemas: "Ma tahaksin need inimesed kutsuda pingile peatreeneriks. Aga ilmselt on neil parem Barbadosel puhkamas käia ja siis teleekraani taha minna elektroonilisi kujukesi vajutama."

Inglise meedia arvab, et veepudelite loopimise eest võib Mourinho veel sattuda UEFA distsiplinaarkomisjoni uurimise alla.

"Kergendus," kommenteeris Mourinho raevukat väravatähistust. "Enne seda frustratsioon. Ma polnud õnnetu, vaid frustreeritud, et me väravat ei suutnud lüüa."