2017. aasta 9. juunil Floridas Palm Beachis juhtunud avarii sündis seetõttu, et rohelise tulega ristmikule sõitnud Williamsi nina eest sõitis ootamatult ja liikluseeskirjade vastaselt läbi auto, kes pööras vasakule. Keset ristmikku peatuma pidanud Williams jätkas seejärel oma teekonda otse edasi, ent paremalt poolt põrutas suure kiirusega talle seejärel otsa peateel liikunud sõiduk, mille roolis oli Linda Barson. Tema kõrvalistmel istunud abikaasa Jerome sai avariis üliraskelt vigastada ning suri kaks nädalat hiljem haiglas.

Kuigi politsei ei esitanud kummalegi autojuhile süüdistust, kaevas Barsoni perekond Williamsi siiski tsiviilkohtusse, süüdistades teda hoolimatusest põhjustatud surmas - nende hinnangul oleks pidanud tennisetäht enne veenduma, et paremalt poolt ei tule ühtegi autot, enne kui teiste masinate varjust edasi sõitis.

Mõlemad autod sõitsid ristmikule rohelise tulega. Williamsi kiirus oli kokkupõrke ajal 8 km/h, Barsonil 40 km/h.

Tsiviilhagi lahendati osapoolte vahelise kokkuleppega - kaks poolt leppisid kokku summas, mille Williams peab kannatanud perekonnale maksma. Summa suurust kohtudokumentides ei avalikustatud.