Globall Football Park staadionil peetud kohtumist asusid võõrustajad juhtima 10. minutil. Karistusalasse tulnud pall veeres eestlannadest mööda ja leidis viiekastijoonelt Viktória Szabó, kes selle oskuslikult väravasse libistas, kirjutab jalgpall.ee. Ungari eduseis suurenes seitse minutit hiljem, kui Fanni Vágó saatis vasaku jalaga lähilöögi posti kõrvale.

Esimese pooltunni möödudes oli tablool juba seisuks 3:0, kui Vágó sai kirja oma teise värava. Avapoolaja alguses ja keskel said eestlannad ka paaril korral löögile, kuid paraku lendasid pallid üle väravaraamide.

Ungarlaste eduseis suurenes 57. minutil, kui Eesti kahjuks määrati penalti, mille realiseeris Evelin Mosdóczi. Anastasija Zabello arvas küll löögisuuna ära, kuid noor väravavaht kahjuks pallini ei ulatunud.

Ungari kujutas veel mitmel korral eestlannade väravale ohtu, kuid õnneks ei näidanud vastased enam nii täpset jalga kui avapoolajal. Eesti teenis omakorda ise mängu viimasel veerandtunnil nurgalööke, millega suudeti vastaste karistusalas ärevust tekitada. Paraku hea pealelöögina ei jõutud ning vastaste väravalukk jäi lahti muukimata.

Eesti poolelt said debüüdi kirja lausa viis mängijat – lisaks Zabellole ka Diana Belolipetskaja, Liisa Merisalu, Kadri Reinik ja Emma Treiberg.