Liiga keskmike hulka kuuluv Severstal, kes läänekonverentsis hoiab alles 11. kohta, ei andnud võitu soomlastele sugugi kergelt kätte. Esimese värava viskas Jokerit avakolmandikul, kui mängitud oli täpselt 17 minutit (John Norman), teise kolmandal perioodil 9 minutit enne lõppu (Nicklas Jensen).

Läks mööda vaid minut, kui Severstal vähendas kaotusseisu taas üheväravaliseks (Stanislav Kalašnikov). 1.16 enne lõppu pani Severstal kohalikud venelased taas rõkkama, visates 2:2 viigivärava (Denis Kuljaš). Viimane sõna jäi siiski juba korra skoorinud Niklasele, kes tegi tabloole 35 sekundit enne lõppu lõppseisuks 3:2.

Läänekonverentsi tabelis tõusis Jokerit, kes reedel sai lisaajal 4:3 võidu Moskva Spartaki üle, tagasi teisele kohale, jäädes liidrist Moskva CSKA-st maha vaid ühe punktiga.

Tondiraba hallis viibis ka läbi aegade parim Soome hokimees Teemu Selänne, kes saabus Eestisse eile. Jokeritest algas Selänne karjäär. Nende juunioride tiimis mängides tõestas ta end juba nii palju, et valiti 1988. aasta NHL-i draftis Winnipeg Jetsi poolt. Olles juba NHL-i klubi hingekirjas, mängis ta Jokerites veel 1991. aastani.

2014. aastal, kui Selänne oli juba karjääri lõpetanud, pakkus Jokerit talle uuesti lepingut - tollaste artiklite andmetel oleks ta ühe hooaja eest teeninud 10 miljonit -, kuid diilist ei saanud asja. Täna elab Selänne Californias Anaheimis, kus ta veetis oma karjääri säravaimad aastad.

Tondiraba halli saabus Selänne umbes pool tundi enne mängu. VIP-uksest sisse tulles sattus ta koheselt Soome fännide piiramisrõngasse. Legend jagas meelsasti autogramme ja lasi endaga pilte teha. Mängu vaatas Selänne ühest halli VIP-boksist.