Nurmagomedov oli läbi matši aktiivsemaks pooleks ja üritas McGregorit pidevalt maha viia. Endise kahekordse sambo maailmameistrina on just see tema tugevam külg.

McGregor pani Venemaa ässa üritustele visalt vastu ning teise raundi lõpus irvitas ta enda vastasele veel julmalt näkku. Kolmandas raundis suutis iirlane end veidike koguda, kuid neljandas pani soosikuks olnud Nurmagomedov enda paremuse maksma.

Nurmagomedov sai McGregori kägistusvõttesse ning iirlasel tuli selles olukorras lihtsalt alla anda. Seejärel läks aga möll edasi ning kakluseks läks nii ringi kõrval kui ka sees.

Tiitli võitnud Nurmagomedov hüppas puurist välja ja tahtis kohta kätte näidata iirlase abilistele, samal ajal ründasid dagestanlase tiimi esindajad ringis kaotusest taastuvat McGregorit, üks neist seejuures selja tagant rusikaga näkku lüües.

Lõpuks pidi Nurmagomedov ringist lahkuma meistrivööta, kuna kardeti, et muidu võib areenil tekkida veel täielik kaos. Nii pidi Nurmagomedov lahkuma ajaloo suurimas MMA-matšis ringist meistrivööta.

See matš oli McGregori jaoks ligemale kahe aasta jooksul esimeseks MMA-ringis ning tal ei õnnestunudki varasemalt talle kuulunud tiitlit tagasi saada. Iirlasel on nüüd profina kirjas 21 võitu ja neli kaotust. Nurmagomedov on võitnud kõik enda 27 matši.