United loositi sel korral Meistrite liigas üsna tugevasse H-alagruppi. Lisaks Young Boysile tuleb neil vastamisi minna Torino Juventuse ja Valenciaga. Kui praeguses seisus võib Juventus pidada kindlasti neliku seast soosikuks, siis United ja Valencia hakkavad eeldatavasti heitlema teise koha nimel.

Selle duelli esimene vaatus leiab aset Old Traffordil ehk inglased ei saa endale libastumist lubada. Valencia tänavune hooaeg on alanud veidike võbelevalt ning koduliigas on seitsmest mängust tehtud koguni viis viiki. Nii on tabelis langetud 14. positsioonile, kuid suures plaanis on Valencia ikkagi meeskond, kes on tõusuteel.

Valencia hiilgeajad jäävad käimasoleva sajandi algusesse. Aastatel 2000. ja 2001. mängiti Meistrite liiga finaalis, kus kaotati vastavalt Madridi Realile ja Müncheni Bayernile. Hooaegadel 2001/02 ja 2003/04 krooniti nad aga Hispaania meistriteks.

Vahepeal on olnud raskemaid aegu, kuid eelmisel hooajal saavutati kolme suure ehk Barcelona, Madridi Atletico ja Reali järel liigas neljas koht. See avas taas uksed Meistrite liigasse.

Singapurist pärit omanik Peter Lim on klubisse pumbanud raha juurde ning endise Sevilla ja Villarreali juhendaja Marcelino käe all on saavutatud korralik mänguvorm.

Valencia tõestas suvel, et nendega tuleb edaspidi tõsiselt arvestada ning üleminekuturul pingutati enda musklit korralikult. Mängijate soetamiseks kulutati koguni üle 100 miljoni euro. PSG käest osteti püsivalt endale Portugali koondise 21-aastane ääreründaja Goncalo Guedes, kelle eest löödi lauda 40 miljonit eurot. Lisaks toodi Milno Interist püsivalt suure summa eest üle 25-aastane kaitsev poolkaitsja Geoffrey Kondogbia ning Madridi Atleticost osteti kogenud ründaja Kevin Gameiro. Londoni Chelseast saadi aga laenule Belgia koondise ründaja Michy Batshuayi ning Villarrealist MM-il säranud Venemaa koondislane Deniss Tšerõšev.

Kui uskuda Inglismaa meediat, siis võib just tänase Unitedi ja Valencia matšiga selguda peatreener Jose Mourinho edasine saatus. Kui United peaks koduväljakul Valenciale kaotama, siis muutub Meistrite liiga seis nende jaoks juba hapramaks ning Mourinho nö traditsiooniline kolmas hooaeg võibki lõppeda nii nagu tavaliselt ehk vallandamisega. Halvemal juhul võib see juhtuda juba sel nädalal.