Schumacheri jaoks algas nädalavahetus hästi, kui võitis etapi esimese sõidu. Talle järgnesid Robert Shvartzman ja Alex Palou. Jüri Vips lõpetas kuuendana. Ralf Aron sai viimase koha, kaotas Schumacherile kahe ringiga.

Teise sõidu võitis samuti Schumacher. Jüri Vips sai neljanda ning Ralf Aron viienda koha. Kolmandas sõidus võidutses Robert Shvartzman. Vips lõpetas kaheksandana, Aron oli üheksas.

"See on hea, et mootor ära vahetati, aga auto ei tööta ikka korralikult," sõnas Aron pärast etappi. "Ühel sessioonil on kiirust, teisel jälle pole. Ei saa üldse aru, mis toimub. Teine sõit kulges väga hästi, kuigi hoogu õieti polnud - suutsin lihtsalt kõik võimalused, mis avanesid, hästi ära kasutada."

"Selle teise sõidu üle olen kindlasti uhke. Kolmandaks sõiduks muutsime veidi auto seadistust, aga pidamist ikka polnud. Stardi järel neljandas kurvis olime kolmekesi peaaegu kõrvuti, ja olin juba Jüri Vipsist möödas, aga siis puutusid meie autode rattad kokku ning ta sõitis korraks rajalt välja. Kiirust aga polnud ja nii lõpetasin üheksandana."

"Tegin nädalavahetusel ise väga hea töö ja kõik, mis minu võimuses, aga Prema tiimi autod olid lihtsalt nii palju kiiremad, et mitte keegi neile vastu ei saa," võttis Vips nädalavahetuse kokku. "Ei saagi aru, millest neil selline kiirus. Olingi nii-öelda ülejäänutest parim, välja arvatud viimane sõit, kus mind rajalt välja sõideti."

Schumacher on üldarvestus kindel liider 329 punktiga. Daniel Ticktum on teine 280 silmaga, Marcus Armstrong on 260 punktiga kolmas. Neljandal kohal asub Vips (242), Aron on kuues (219,5).