26-aastane prantslane Lestienne pääses põhitabelisse õnneliku kaotajana. Mehed olid omavahel korra kohtunud, 2016. aasta aprillis Ostrava ATP Challengeril kaotas Zopp veerandfinaalis 4:6, 3:6. Lestienne marssis tookord võiduka lõpuni välja ja teenis karjääri esimese Challengeri võidu, teine lisandus tänavu augustis Portorozis, vahendab tennis.ee.

Tänast mängu alustas Zopp rabedalt. Ta jäi 0:3 kaotusseisu ja oli servi hoidmises raskustes ka neljandas geimis. Suutis küll geimi päästa, kuid rohkemaks võimeline polnud ja kaotas avaseti 3:6.

Teist setti alustas Zopp hästi ja asus 4:1 juhtima. Paraku hakkas siis kõik allamäge veerema. Zopp kaotas pallingu seitsmendas ja üheteistkümnendas geimis, kuid Lestienne hoidis oma servigeimid kindlalt ning võitis teise seti 7:5.

Zopp lõi neli serviässa ja tegi samapalju topeltvigu, Lestiennel kogunes ässasid viis ja topeltvigu kaks. Kui esimeselt servilt saadud punktidest vormistas Zopp võiduks 77%, siis teiselt servilt kõigest 18%. Vastaselt olid need näitajad 77 ja 53. Murdepallidest realiseeris prantslane kaheksast kolm, Zopp võitles välja ühe murdepalli, mille ka realiseeris.

Järgmises ringis on Lestienne vastaseks 32-aastane Richard Gasquet’ (ATP 25.), kes oli avaringis neljanda paigutuse tõttu vaba.