Viimast võistluspäeva kahelöögilise eduga alustanud Hellat ei jätnud pühapäeval konkurentidele võimalustki, tehes ideaalilähedase mängu - viis birdie'it, ei ühtegi bogey' andsid kokku Niitvälja raja rekordit kordavad 67 lööki. Kolme päeva kokkuvõttes lõpetas 17-aastane golfilootus saldoga -7, täpselt nagu mullu Valgerannas Eesti meistrivõistluste ajaloo parimat tulemust tehes.

Hellat on nüüd kahel aastal võitnud nii löögimängus kui ka rajamängus võitnud kõik neli saadaval olnud Eesti meistrivõistluste kuldmedalit.

11. klassis õpinguid alustava ning gümnaasiumi järel USAsse ülikooli siirduva Hellati järel sai teise koha võitja eakaaslane Joonas Juan Turba, kes tegi viimasel päeval 74 lööki ja lõpetas skooriga +2 ehk üheksa lööki tagapool. Kolmandaks kerkis viimase päeva 72 löögiga golfitreener Egert Põldma, kes sai sarnaselt 16-aastasele Markus Varjunile lõppsaldoks +4. Vastavalt juhendile andis talle kolmanda koha kahe viimase võistluspäeva parem skoor.

Viiendana lõpetas Marten Palm (+5), kuuendana vaid 13-aastane Richard Teder (+6).

Naiste konkurentsis piisas Annika Meosele viimasel päeval võidu vormistamiseks tagasihoidlikust 81-löögisest tulemusest. Saldoga +12 edestas ta Karola Soed üheksa löögiga. Pronksi napsas Liis Kuuli sarnasel moel meestele - tema ja Anete Liis Adul lõpetasid võrdse tulemusega +28, juhend andis kolmanda koha Kuulile.

Töö kõrvalt golfi harrastav Meos kerkis esimeseks mängijaks nii meeste kui ka naiste seas, kes tulnud viis korda Eesti löögimängu meistriks. Lisaks on tal auhinnakapis ka üks hõbe ja kaks pronksi.