Tänane etapp sõideti Panevežysest Vilniusesse ja selle pikkuseks oli 159,5 kilomeetrit. Sõitu alustati kohe aktviiselt, kuid kõik jooksikud püüti kinni. 22. kilomeetril tehti tõsine rünnak, kui peagrupist eemaldus neljaliikmeline grupp.

Jooksikud tegid korraliku tööd ning püsisid peagrupist rohkem kui minuti jagu ees kuni 135. kilomeetrini, kui jooksikute seast püüti kinni Ramon Tsishkou (Valgevene koondis) ja Vitali Hryniv. 10 kilomeetrit enne lõppu sai grupp kätte ka pikalt virtuaalse liidrina sõitnud Richard Larseni (Ryska Posten) ja Edgaras Kovaliovase (Top Team Cycling).

Etapi võitja otsustati alles grupifinišis. Lõpus näitas väledamaid jalgu Jonas Bokeloh. Talle järgnesid Eesti koondislane Martin Laas ja Emils Liepinš.

Liepinš kindlustas kolmanda kohaga omale Balti Keti velotuuri üldvõidu. Teise koha sai üldarvestuses Leedu koondislane Ramunas Navardauskas (+0.09) ja kolmandaks jäi Gert Jõeäär (+0.19).

„Tuuriga võib väga rahule jääda,” sõnas Jõeäär pärast etappi. „Me polnud siin mitu aastat võitnud ja ma sain tänavuselt tuurilt kirja kaks etapivõitu. Enesetunne on suurepärane. Lõpus oli plaan mängida Martin Laasi ja Norman Vahtra peale, mis ka õnnestus, sest Laas sai täna teise koha.”

Tänase etapi esikümnesse mahtus eestlastest lisaks Laasile veel Vahtra (Tartu Cycling), kes lõpetas kaheksandana. Vahtra lõpetas velotuuri ühtlasi parima noorratturina. Kõige agressiivsema sõitja särgi sai Liepinš. Kõige aktiivsema ratturi tiitli sai endale Edgaras Kovaliovas. Meeskondade arvestuses võidutses Läti koondis.