Klavan tegi täna oma Instagrami kontole postituse, kus jättis Liverpooliga hüvasti. "Esiteks tahan tänada kõiki Liverpooli meeskonnast selle kahe unustamatu aasta eest. Mul oli suur rõõm ja au kanda Liverpooli sümbolit oma rinnal. Tänan veel kord kõiki."

Klavanil oli täna ka esimene pressikonverents uue koduklubi Cagliari eest. "Cagliari oli minu jaoks perfektne valik. Ma olin varasemaltki vaadanud võimalusi mängida erinevate riikide klubide eest. Mu sõbrad, kes on mänginud Serie A-s, kinnitasid, et see oli parim valik."

Cagliari avavooru kohtumises Empoli vastu Klavan kaasa ei teinud, aga teises voorus Sassuolo vastu võib ta saada juba väljakule. "Pühapäeval Sassuolo vastu? Kui treener tahab, siis ma olen valmis mängima," rääkis Klavan pressikonverentsil.

"Ma hakkan kandma Cagliaris särki numbriga 15. Liverpoolis oli selle hõivanud Daniel Sturridge, kuid Eesti koondises olen alati kandnud särki numbriga 15," lisas 32-aastane Klavan.

"Liverpoolis olid mul fantastilised aastad väga kõrgel tasemel, aga mulle on meeldinud karjääri jooksul end proovile panna erinevates kohtades. Kui ma 2012. aastal Bundesliga klubi Augsburgiga liitusin, olid nad liigatabeli lõpus. Paari aastaga õnnestus meil tõusta kõrgetele kohtadele. Kõik on võimalik, kui enesesse uskuda ja unistuste nimel töötada."